Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till en trofast kamrat Min katt Kluttis


Katt

Katt, du är min älskade skatt,
var natt du ligger i min bädd,
När jag är rädd finns du alltid där.
Jag håller dej högt min vän,
Jag hoppas du lever än ett tag,
Min vän du varigt i femton år
Genom sommar, höst, vinter och vår,
Du troget vid min sida står.




Fri vers av Eve Yvonne
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-05 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eve Yvonne
Eve Yvonne