Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hjärtat av korpen

Du naken vid min sida…
dina leenden är vackra
som isen utanför på träden.

Tungan är bedårande,
förförande och blek…

På knä du faller,
greppar liv…
styvt.

Tungan varm,
het av eldfängda
parader.

Ögonen brinner när jag
penetrerar din mun…
när jag blickar in i
dig ser jag säden.

I trädgården av ditt
hjärta ligger jag naken…

Tiden är blek,
men syrlig är säden…

…blicken.

Naken, blottställd du
står på knä… intagbar.

Kom…

Låt mig fylla dig
med livets gunst…

Kom!

Konsekvenserna av din tungas
förförande bränner och ristar min hud…
…blodröd.

Mellan oss en korp
flaxar i hjärtat…

…penetrerar dina läppar
gör jag i natten…

…du är korpen,
jag en älskande.

Blickar in i himlen,
ser livet…

…ser dig och mig i
en våldsam lidelsefull
ringdans av utlösning…
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 359 gånger
Publicerad 2011-02-05 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren