Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappkast

Just nu i detta ögonblick
stannar jag i växten

vänder på skidan
med ett lappkast

(tiden)

(ljuset vänder)

de gamla tågen slutar rulla
förseningarna har blivit
återfärder, turen är över
nu kommer returen
framåt vänder bakåt

utomexistensiella krafter
har vänt hjulets bana och

icke-tiden tagit över herraväldet

sålunda åter-tågar vi befriade
mot vår egen födelse

för att ett ögonblick
få tillfälle att begrunda
meningen med det hela

därefter är icke längre förnuft

då de kända naturlagarna
upphört att gälla

träder andra i kraft





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-05 12:39



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jäklar vad spännande - de okända naturlagarna!
Vilken vacker målning som illustrerar dina påhittiga funderingar.
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP