Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett helvete ...

Det är natt
Jag är på väg mot stan
Jag springer
Vill hinna ner innan allt folk försvinner
Men det är inte bara därför jag springer
Jag är på andra sidan motorvägen
Det kom en bil nyss
Den saktade in brevid mig
Försökte se likgiltig ut
Fast jag blev skiträdd
Den körde förbi som tur var
Är på väg från Råby
Rymde därifrån
Jag ville inte vad som förmodligen ville has av mig
Skönt att springa
Inte ett dugg jobbigt
Trots att jag inte brukar springa
Var tvungen att sticka därifrån
Fan, vet hur det blivit tidigare
Vill inte göra samma sak igen
Och sedan känna samma ångest
Känner för ett bryt
Är verkligen i behov av pengar
Meka en holk istället
Rökte den
Sen var det bara
Feeling high and touch the sky
Har problem fast vet väl inte alla själv
Jo, vet om dem men vill inte tänka på dem
Rökte hela holken själv
Blev mycket snurrig och svimma
Vakna upp i en cell hos polisen
Fan, busted
Men imorgon då ska jag försöka igen ...




Fri vers av Joachim Jarell
Läst 168 gånger
Publicerad 2011-02-05 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joachim Jarell
Joachim Jarell