Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morbida Tankar !!!

Tankar
Från en extremt sjuk hjärna
Jag trodde inte att det skulle gå så här långt
Det började som en oskyldig lek
Sen blev det som en mardröm

Hallucinationer
Från den mörkaste delen av min hjärna
Jag kan fortfarande inte tro det
Är jag verkligen knäpp
Jag behövde hjälp
Men ingen hörde min själs förtvivlande skrik

Nu har jag tappat lusten för att leva
Ingen orsak att existera
Lögner, jag står inte ut med lögnerna
De här berättelserna om en bättre värld
En bättre värld för oss och våra kommande barn

Hat, mitt hat växer
Framtidstankar fyller oss med ilska
Osäker på mitt öde
Mina tankar är så starka
Kan inte få kontroll över dem




Fri vers av Joachim Jarell
Läst 283 gånger
Publicerad 2011-02-06 10:55



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vem hatar INTE ? Jag hatar orättvisorna, miljöförstöringen, världssvälten , de ständiga krigen, USA, al Quaida, självmordsbombarna, kapitalismen, Reinfeldt, Sahlin,Sverigedemokraterna (plus några till ...) och jag skriver av mig detta ! Skrivandet är MIN möjlighet att slippa bli GALEN av frustration och ilska över allt SKIT som omger oss , BÅDE i Sverige och i övriga världen ! Skriv av hjärtans lust och med frustrerad inlevelse ! Jag har upptäckt att när man är riktigt FÖRBANNAD så FINNER man ORDEN !
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Joachim Jarell
Joachim Jarell