Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar jag hade när en arbetsgrupp lades ner på mitt arbete ...


G2A

Kan inte tro det jag ser
Kan inte tro det jag hör
Alla ord när det inte finns mer att säga
Blir så trött på det spel de spelar

Dagarna går förbi väldigt långsamt
Kan bara hoppas
Att det inte är verkligt
Kan inte bara blunda och göra så att det ej sker

Har haft en underbar tid
Önskar ni kunde stanna
Driver runt i cirklar i mörkret av min själ

En grupp skapad bara för att förstöras
Utav eld och in i tomma intet
Sitter ner i väntan på vad som ska ske
Och när det ska ske

Vilse utan vetskap
På Väg ingenstans fort
På väg ingenstans
All väntan, alla tårar, all ilska och all rädsla
Har haft en underbar tid
Önskar ni kunde stanna




Fri vers av Joachim Jarell
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-02-06 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joachim Jarell
Joachim Jarell