Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

texas hold`n

korten i handen delas ut.
vid ena hörnet hörs ett vilt tjut.

ett par får hjärtat att bulta hårt.
att spela texas hold`n är lite svårt.

floppens kort får flera att svära högt nu.'
jag med horn i pannan tänker höja nu lilla du.

färgen i ansiktet på lars få en tomat att blekna.
humöret på rick till höger börjar ryka och vekna.

nu turn,allt passar bara bättre och bääötre på hand.
ölen skriker krill smakar ju för fan sand.

rivern läggs nu upp på bordet i en snygg rad.
vi sitter i tierp , alltså sveriges näst största stad.

trissen sitter bra på hand just nu.
markerna jag kastar på bordet och skriker bu.

3 av spelarna svimmar av brist på öl i glaset.
själv är jag på topp när jag ser spelarna i raset .

7 kronor jag lyckas vinna i kvällen sista pott.
4 timmars spel , måste ju va bättre att köpa en lott.




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-06 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund