Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är

Kärlek är
att inte alltid säga ja.

Kärlek är
att ibland bjuda motstånd.

Kärlek är
det du gav.

Du
som ville se mig växa.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 15:56



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra pedagogik i en
välformulerad dikt!
2011-02-07

  ULJO
Så träffsäkert
2011-02-07

    ej medlem längre
Underbara och sanna är dina ord Lena!


@nn
2011-02-06

  Jan Widströmer VIP
Kärleken måste vara fri att växa.. om fångad och trängd krymper den
liksom vår själ
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP