Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det lilla

Du ett korn av liv…
av glädje, livslusta.

Detta korn en del av livet…
det är du min vän...

... för livet gör en glad
och du är glädjen i livet.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-02-06 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren