Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rear ut min själ

Jag rear ut min själ,
den är gratis,

jag vann den på lotto,
vinst eller nit - välj själv.

Jag vill inte vara ett andrahandsval
Jag vill vara din värld!
din existens

Jag ger dig min själ.
Min kropp.
Mitt hjärta.

Allt är ditt!
Ta det om du vill, eller släng det.

Jag rear ut min själ.
Den är till salu bara till dig.

Jag vill inte ha det längre.
Jag kan inte kontrollera,

vill bara leva, okomplicerat,
med dig...




Fri vers av Nadine S. Fasth
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadine S. Fasth