Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zonk

Tiden har varit
ekande vacker…

… tidevarvet är
älskvärt.

Livets fåglar kvittrar;
jag drar mig åter…

… nattens andetag,
kallar på sin son.

Tiden är inne…
inne att sluta sig.

Farväl tappra
nyanserade värld…

… nu lägger jag mig ner.
Somnar och tar farväl!
ZZZzzz
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-06 22:56



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt upplägg, bra utförd
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren