Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gjorde mig vacker...

Jag trodde på dig när du
sa att du älskade mig
Kände din beröring trots
att du inte var här

Jag såg din kärlek till mig
i dina silverblåa ögon
Upplevde något som jag
aldrig vågat tro på

En kort tid med lycka och
värme i hela min kropp
Sedan ett hjärta som miste
sin färg och harmoni

Jag fällde så många tårar att
jag bildade ett eget hav
Och i det har jag sedan dess
drivit omkring utan mål

Jag vet att du menade allt du
sa och allt fint du skrev
Jag ville bara att det skulle
du och jag för alltid

Du och jag i en lång vacker
kärlekssång utan slut
Men det var inte så det blev
och det smärtar än

Men jag trodde på dig och
du gjorde mig vacker
Min kärlek har inte bleknat
hjärtat har inte glömt

Jag trodde på dig...









Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-07 08:56



Bookmark and Share


  Midnatt
väl formulerad kärlek, många meningar som jag riktigt fastnade för.. och när jag försöker urskillja vilka meningar de va så kommer jag fram till att det var hela texten! mycket vackert!
2011-02-09

  C-rex
förtvivlat vackert
2011-02-07

  Anton the poet
snyggt! fastnar framförallt för andra stycket!
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP