Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evärdlig

Tiden den evigt sköna...
implosion av liv.

Andetag så värmande...
expanderande liv.

Din andetag...
multilaterala.

Ditt liv evinnerligt!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-07 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren