Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
=^.^=


Denna kväll

Åh kära nån sa hon…
när kuken gled ut.

Åh du kan verkligen…
du har talang.

Hon stod på knä…
med vidöppen mun.

Åh! Kom…
närmare.

Favoritsnusk
i repris…
ända ner.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-07 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren