Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag

Fuck allting. Man måste låta seriös när man kollektivt ber hela världen att
dra åt helvete....


Han fattade hur man skulle göra, han lyckades men alla tyckte om han ändå.
Jag ska be han lära mig, berätta sina hemligheter som han själv kommit på.

Men vafan pratar han om? Det är ju bara massa lösryckt snack som inte har någon
mening eller något ursprung, lika oladdat som sterila spermier i en smutsig bastupung.


Nej precis, det är så här det går till för att behålla makten.
Alltid vara cirkusdirektören som klappar takten, ropar på vakten, samordnar jakten


Jakten på alla som inte har en given plats, de som i det tysta är en förebild
för oss andra, för oss som dansar efter takten...

Upp i ottan, barnen till dagis, möte klockan 9, lådvin på freda.
20 år senare har du barn som du inte känner och en fru med en blåtira för att du är vanan trogen, spöa kärringen efter pilsner med grabbarna på krogen.




Fri vers av Brino
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-08 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brino