Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängelse

Vinden berövade oss. Den tog och fängslade. Den tillät oss inte att vara det vi hade förminskats till. När natten kom följde vinden med. Lamporna i vår lägenhet släcktes. Ytterdörren låstes, persiennerna drogs ner. Nattens vattenglas fylldes på. Vi småpratade om dagen. Hon berättade om sina tankar, stora tankar som inte rymdes i hennes själ. Hon var mer. Mer än hon fick plats med. Och det som inte fick plats i henne rymdes i vår säng; När vinden tog oss som gisslan.




Fri vers (Fri form) av Brino
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-28 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brino