Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pegasus

I nattens dimma
svingas svärdet nära
hennes hals…

blodet är renat av
sanden i hennes blick.

I brutalitetens pansar
rinner blodet jag svor
att skydda med mitt eget…

inom henne pulserar livet.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-08 03:40



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Kraft.
Styrka.
Mustiga färger.
Tung bas.

Bravo!
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren