Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup avsugning

Kvinnan av älskliga
färgtoner stod på
knä framför... mig.

Hennes andetag mot
styvnaden ekade genom
rummet så... mörkt.

Tungan blöt av lust
som läpparna intensivt
tryckta runt mitt... ollon.

Blicken den var öppenhjärtig
när jag fyllde hennes inre
med varm våt... säd.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren