Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syskonkärlek

När jag var liten gick jag
dig alltid i hasorna, bländades

nu vid dina fotsteg utanför min dörr
håller jag andan, orörlig



det är konstigt hur den förändras,
syskonkärleken




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 1497 gånger
Publicerad 2005-12-12 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta