Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att tänka sig en tillvaro där du inte dyker upp titt som tätt genom telefoner om nätterna, blicka i skolmatsalen, sällskap i kafeterian och allt det där är som att tänka sig ett liv utan pirr i magen.


och jag säger liksom detta nu, även om det går åt skogen

jag förstår inte
livet

och visst låter det som en kliché och som
ett ohyggligt vanligt konstaterande
sjuttonårsflickor gör

men herrejösses vad det stämmer



mina händer vet precis
hur det känns att måla
regnbågar och darriga mönster

din
pojkkropp

och
min halsduk luktar
precis
som det gör på den minimala och perfekta
punkten där din hals och nacke och axel möter
varann





jag vet hur du dricker ditt kaffe
och hur du snubblar på en bokstav i mitt namn och
hur du helst vill att jag ska möta dina ögon och
jag vet också hur dina kuddar känns mot vinfyllda skallar



men jag har ingen aning
om hur jag ska göra för att du ska bli
min




Fri vers av komigenlena
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-08 20:10



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
verkligen älskar slutet - så klockrent!
2013-10-22

  Z dotter
underbart finstämt, inte alls kliché! Go girl!
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

komigenlena
komigenlena