Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prydnadsliv

Prydnadsliv
och jag ställer det
i köksfönstret
till allmän beskådan
sedan jag barrikaderat
sanningen in.




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-12-12 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta