Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


manuskript

Du: Köld är aldrig ett krav
för överlevnad,
varje liv
har behov av värme
för att existera.

Jag: Låt oss rådfråga
en av snökristallerna
som fallit offer
för dina läppar.




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 200 gånger
Publicerad 2005-12-12 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta