Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labium

Ursa Minor;
strålar där högt upp...

några ljusår bort.

Kvinnan jag träffat...
en ändlös orgasm.

Den tungan...
labia minora av siden.

Nattens stjärnor...
hennes själ.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren