Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprudlande

Jag mötte Linda i stadens brus...
hon var vacker utan all spackel.

Vågad som livet...
frågade jag med
henne hem.

Hon så rar med;
vackra andetag...

jag tog och gav
andetag.

Hon log så rart...
jag gav och hon tog.

Djupt in.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren