Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ??

Varför vara på bara ett sätt.
mångfald är ett bra ord.
tänkande och levande.
nyfiken på alla plan

Varför vara på bara ett sätt.
romantiskt med glädje.
allvarlig med bestämdhet.
konsten att vara ledsen.

Varför vara på bara ett sätt.
överraska dina nära och kära.
våga ge av din kärlek ofta.
le och skratta med andra.

Varför vara på bara ett sätt.
ställa upp när din vän behöver dig.
följa dina barn i deras lycka och glädje.
att ofta våga va glad i andras närhet.

Varför vara på bara ett sätt..??????




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-09 10:35



Bookmark and Share


  L I V
Viktiga och aktuella tankar som vi behöver mer av i vår stressade värld. Kanske kan vi vara på ett sätt ändå - ett kärleksfullt och ödmjukt sätt:)
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund