Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikten är en födelsedagspresent till min väninna som fyllde år den 10 februari 2011.


Unikum

Jag vill berätta något vackert,
det är en realitet.

Det är en tid av frukt,
ett hav av liv.

En blomma på en strand.

Jag vill berätta något vackert,
det är en realitet.

Du är livets frukt,
du har gnistan i
ditt bröst.

Du är livet.

Jag vill berätta något vackert,
det är en realitet.

Du är en saga av
nyans, ett ansikte
av färger.

Kom!

Jag vill berätta något vackert,
det är en realitet.

Dig älskar jag som jag älskar
livet och jag hoppas att
du älskar dig själv.

För du är ensam i sitt slag.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-09 12:30



Bookmark and Share


  Pot Pourri
*packar ner i ryggan å flanerar vidare* "det är en realitet" gjorde nåt extra här som jag inte kan sätta fingret på, men som ett litet korn i den äkta pärlan! Blev mer än 'bara ord' för mig alltså. Tack för denna fining som säger massa mycket mer än bara orden.
2011-02-09

    Max Poisé
Den behöver många ta med sig!

Tack för en utmärkt dikt!
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren