Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
WTF, är det sant?!


Ditt beställningsnummer är:666999

har fått världens sexigaste beställningsnummer... men innehållet var mindre roligt


Hej!
Vi vill bara tacka dig för din enorma beställning då din order är kopiös, så kommer vi inte kunna behandla din beställning inom de närmaste 6 månaderna. Detta beror på att vår produktionskapacitet ännu inte är fullgod. Företaget avser att öka produktiviteten genom att föra in dygnet runt skiftarbete för skitlön. Även om företaget gör detta så hinner vi inte med att tillverka pappersblommor i den takt som du önskar.

Hej bästa pappersblomstillverkningsföretag!
Vi har inte beställt några pappersblommor eftersom företaget avlönar sina arbetare med skit, så förstår vi att produktiviteten är minimal.

Vem fan, vill arbeta för skit?










Övriga genrer av lilla t
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-11 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t