Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten och eld

vattnet fångar elden

så avväpnas faran som

dränker en världsdel




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-09 23:39



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, stackarna - jag läste, tror det var 90 % av det gångna årets naturkatastrofer som drabbade Asien -
kanske ÄR det sista tiden som randats -
nej, det tror jag inte.
Bra haiku!
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP