Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstjärna

Jag ser ut över livet och
det jag ser är Dig.

När jag blottar mitt pansar
blir jag förförd av dina
pulserande tankar,
så emfatiska…

impulsiva flöden
av kärlek.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-02-10 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren