Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Observatören

Hon var som en våg
av attraktion…

… hennes ansikte
var av siden.

Jag log när hon
mig förförde;

med sötheten från
hennes bröst…

… hon tog mig blygsamt
i hand där jag låg på en;
avsides badstrand.

Hennes kropp var len…
mellan hennes ben
en ros av siden.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-10 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren