Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tjuvarnas marknad

Inga brytmärken
kunde upptäckas
på den låsta dörren
till hennes inre rum

ändå hade någon
trängt sig in där
och ödelagt hennes
välbevakade själ

de övergivna rummen
var tömda
möblemanget försålt

på tjuvarnas marknad




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-10 16:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
nu skrev jag visst 'förståtliga', men varför inte, det låter ganska bra -
2011-02-11

  Catharina Edin VIP
Det är försåtliga tjuvar, som bryter sig in i inre rum - förståtliga och skickliga.
Bra!
2011-02-11

  Marlboroman/Hg VIP
Att läsa detta är som att ta en sked av honung som bara glider in. Underbar melodi!
2011-02-11

  salpetersyra
Som en tjuv i natten... :)
2011-02-10

  stenen/ Yv Ericsson
jag vet exakt. har blivit bestulen allt! vart håller tjyvarna hus med sin marknad?
genialiskt min kära vän.
2011-02-10

  Gawain VIP
Gudars, här var det dystert. Väldigt snyggt rent poetiskt, mycket bra bildspråk, målande, talande. Ödeläggelse av det här slaget kan aldrig vara bra.

Fantastiskt skaldat!
2011-02-10

    Ken Cassel
Bra skriftat, Ingela!
:)

Kram

Ken
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP