Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att kunna tro

Lämna mig
Var här
Förändra mig
Bär mig genom din värld




Tro för mig
Var en bro
Lämnar dig
För att kunna tro




Kuvad av mig själv
Trött och ensam
Modig och djärv
Längtar jag till mitt hemland.



Vartill?
Varthän?
I främlingsland
Vilsenhet



Får jag bygga mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-10 19:53



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Att i främlingsland bygga upp sitt liv - det kan ibland vara en tuff match. Lättare då ifall där finns någon vid ens sida som hjälper till med det "bygget". Gripande text!
2011-03-01

  Mow Dean VIP
du skriver ord som träffar mig
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan