Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alzheimer

idag såg jag tåren i dina ögon
jag förstår inte alltid dina ord
din dåtid är glömd och din framtid blir inte

tårar i ögonen och ett argt NEJ

du går ständigt fram och tillbaka
korridoren mäter dina steg 

jag hittar dig  en annan dag
ihopkurad på sängen

GÅ är ett ord som är kvar

men glädjen ÄR sann
när du i samförstånd skrattar åt känslan av lycka

våra själar möts i ögonens språk 
med kärlek, värme och  glädje 

då spelar orden ingen roll
ej heller dåtid och framtid
enbart nutid




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-10 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta