Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frusen betraktelse

Ibland stannar tiden
Den forna låsta väggen reser sig

På ena sidan - alla som är i nuet, som lever så självklart
På andra sidan - vi andra

Fast mellan ytorna i spegelns återsken
betraktande de utanför






Fri vers av LindaBirgitta
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-06-11 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta