Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgänglighet

Mitt i det gröna skimret funderingar som stiger

när det vackra är så skört och snabbt förgängligt

böljande blomster som snart var igår

hur kan dagen hållas kvar

utan makt söker ögat det betvinga att stanna

stanna

men jag vet att det inte går att stoppa 

allt skyndar

växer

fröar

bildar frukt 

snabbt titta snabbt skynda

innan dagen vänder

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-24 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta