Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdröm

Snart semester, kroppen är mör, hjärnan är tömd. Varje steg känns som ett steg för mycket. Klär ändå på mig och går iväg. Räknar dagarna av krav.

Önskar mig lugn och ro. Att få sitta ner med tomma tankar i tystnad. Se löven dallra i vindilen. Se solens ystra lekande dans i vattnets rörelse. Att få humlans dova surr nära örat mitt i blomdoften. Att få smekas av solvarmt ljus. Barnens lek och stoj. Katten utsträckt i skuggan.

Jag blundar nu. Jag känner hur jag är där, snart är jag där.




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-09 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta