Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leklust

Jag stod i dörröppningen;
till hennes hjärta…

… log och var glad.

Hon en fantastisk
kvinna med glöd…

… hennes andetag
ljuvligt sköna.

Då jag andas,
andas jag in en
del av henne…

… hon är glöden
i min storm.

Vackra är hennes läppar!
Vacker är hennes hjärna.

Vackert liv…
Strålande underliv!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-02-11 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren