Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ich

Jag kom och gick
där över ängen…

… en skulptur uppenbarade
sig i mitt synfält.

Jag blev konfys och
frågade mig vart
den kom ifrån…

… men inget
svar jag fick.

Dock liknade den mig…
och då förstod jag
vad dess syfte var..
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 177 gånger
Publicerad 2011-02-11 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren