Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnstoft

Morgondagen inställd
p.g.a. bristande intresse…

… jaha där ser man
hur det kan bli.

Idag är natten vacker
och morgonen i morgon
är röd av tusen fallna;
stjärnor.

I morgon är solen vit
och dagen efter denna
dag är åter röd…

… röd som ett
stort dött hav.

Av stjärnstoft!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-11 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren