Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den 17 oktober 2010


I ett ögonblick!

Du kom tillbaks till mitt liv...
Som om tiden inte flytt


Som om tiden stannat till
Och allt flossar upp igen!


På ett
ögonblick.


Ett enda ögonblick
Och vi möts igen!
Allt virvlar till och sätts igång igen.


Som om tiden inte flytt,

som om tiden stannat till.
Vi möts igen och allt blommar
Okontrollerat upp... igen

På ett ögonblick!




Av: Carollina Arroyo




Fri vers av Carollina Arroyo
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-11 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carollina Arroyo
Carollina Arroyo