Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort och gott

Jag kan behöva en sådan dag. När jag bara är jag.
Ensam, med mig själv och mina tankar.
Spankulera, filosofera.
Eller bara vara mig själv.
Alla behöver tid att vara sig själva, för att kunna bli
någon annan.




Fri vers (Fri form) av Katarina O´Nils Franke
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-11 16:29



Bookmark and Share


  underbar
så rätt.
och så enkelt språk..

att vara sig själv bakom stängda dörrar,
för
att orka
med
2011-02-16

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2011-02-14

  Julio VIP
Det är alltid skönt med sådana dagar, energi behöver återställas på egen hand ibland
2011-02-14

  Anna Maris
om ändå... :)
2011-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Definitivt.
Jag trivs bäst sådana dagar.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke