Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg blodet i dina tårar reflekteras mot min själ inatt

Jag såg blodet i dina tårar reflekteras mot min själ inatt
kyssarna du gav,

lidandet
din kärlek,

starkare än döden såg mina sanningar
du har besegrat mig,

utbrast du viskande

jag visste att du var min för evigt,

vi älskade i gryningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-11 17:42



Bookmark and Share


    Engelflickan
"starkare än döden såg mina sanningar
du har besegrat mig,

utbrast du viskande"

detta är vackert att läsa
läser igen och igen
tack
2011-02-15

  M_Franke
Du kan skriva, och det är så bra, att man får tårar i ögonen
2011-02-12

  LenaJohansson VIP
vackert
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth