Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amorf

Abstrakt är vågen…
… en våg av visioner.

Blå är händerna och
blödande rött hjärtats;
pulserande andetag…

… livet i fanfar.

Strålar i vackra färger!

Minnen svåra och
i glömska…

… livets pansar;
bryts ner.

Faller i glömska!

Inre flykt…

… lust och fägring.

I evig glömska!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-11 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren