Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den 15 januari 2011 kl. 04:04


Går

Hon går och går.. Men hon kommer ingenstans..

Hon går och går och hon ramlar



Hon ställer sig upp och famlar

Hon Ramlar.

on stammar

Hon försöker få fram ett ord

Men hon bara fumlar



Hon försöker, men bara snubblar

Gång på gång

Men hon kan bara stumbla

Vänder sig om och tumlar!



Kan bara längta efter att sluta upp att undra

Medans jag tumlar runt och fumlar!





AV: Carollina Arroyo




Fri vers av Carollina Arroyo
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-11 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carollina Arroyo
Carollina Arroyo