Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djinn

Som trögflytande
skugga brinner mina
tungor i din närhet...

… i din mun fyller
jag säden,
varm och våt;

är vådelden!

Jag tar tag om
ditt huvud…

… pressar mig in
genom dina ögon.

Ser mig omkring…

… ser livet som
en kanyl.

Pressar mig in…

… djupt inunder
din heta hud!

Ser mig omkring…

… ger dig vådelden
av brinnande säd;
djupt in…

… i själens mun.

Befruktar dig med
synden av djävulskt
varm; vit våt…

… brinnande säd.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 01:09



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Het ;)
och samtidigt våldsamt vackert!
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren