Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(skrevs för flera månader sedan.)


det här är allt

Jag kan inte
hur jag än försöker
jag är inte här
jag lämnar inget efter
hur många människor har jag berört och älskat så mycket
utan att de förstår, vad jag tänker om mig själv

jag kan inte
spelar inte spel
jag vet inget
duger inte mycket till
jag är blott en tjej
ta vad du vill
ty jag har inget att erbjuda

This is it;
det här är jag
inget skal eller hinna
som skiljer verkligheten åt
tårar som rinner här inne
det vet ni inget om




Fri vers (Fri form) av dendärNadja
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-08 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja