Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eskapad

Psykopatisk var
natten då jag knullade
hennes andetag…

… slidan genomdränkt;
av säden.

Natten en tid av
skamligheter;
jag bjuder på…

… psykopatisk och vacker
var hon jag älskade…

… älskade med genom natten.

Hennes andetag var mina
som hjärtat mitt;

var hennes!

Jag tog och jag grävde
mig allt djupare in i röven!

Djupa urholkningar av
passionerade körstämmor;
framförde en sång i takt…

… en symfoni av
pinande maximum!

Djupt in i hennes hjärta
blommande det en behaglig
blodfärgad ros av ve…

… i natten tog jag henne
med skammen och
styvnaden.

I natten våldtog hon
min söta smak…

… smak av häftig längtan,
stark känsla och blomstring.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren