Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogsdans

I dig såg jag tiden;
expandera, implodera
på samma gång…

… i dig såg jag en gåva av
vackra nyanser mellan
blått och svart!

I dig såg jag det kolsvarta…

…livets nyans av gråa;

silhuetter av knivblad!

I din dagdröm var jag
kniven som högg mig in;
in i djupet av ditt hjärta…

… stötte mig djupt men
sårade dig aldrig.

Gav dig aldrig ärr!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-12 20:56



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
kärleksdikt med kraft!
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren