Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringdans

Jag stod still för en stund…

…såg upp över bergen.

Där borta vid träden…

… stod hon;

Naken,

vacker!

Jag gick fram,

smekte hennes behag!

Lutade mig fram och
kysste hennes läppar
med välbehag…

… hon drog på munnen
och viskade vackra;
symfonier…

…symfonier av välljudande
toner i mitt öra.

Hennes ben jag särade,
smakade runt om
kronbladen;
till lotusen…

… hennes sötma;
Bedårande!

Hennes leende;
tjusande…

… djupt in jag förde tungan;

Djupt in jag smekte;
henne med välbehag.

Djupt in;

Jag älskade!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren