Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldorado

Hon den vackra gick
tvärsigenom eldoradot…

… hon log när hon träffade mig
där på andra sidan porten.

Jag gav henne en nyckel
till mitt hjärta;

för att hon är den jag älskar…

… jag gav henne en
nyckel till min hjärna;

för det hon gör med mig
stimulerar mitt intellekt…

… hon vacker av sällsamma
flammor av mystik!

Jag gav henne och
hon tog emot!

Hon log och sa till mig;

Jag älskar dig för
dina nyanser.

Jag älskar dig för
ditt skarpa intellekt.

För att du är du,
med vem du
än är med…

… jag log och kramade
om hennes andetag.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-12 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren